Oral-B OxyJet

Het overgrote deel van de mensen denkt dat het regelmatig en goed poetsen van de tanden voldoende is voor een gezond gebit en gezond tandvlees. Het tegendeel is echter waar. Zo’n 40% van het tandoppervlak bevindt zich tussen de tanden en kiezen, plaatsen waar de tandenborstel moeilijk bij kan komen. Om dit deel van het gebit goed schoon te kunnen maken is flossen een belangrijk onderdeel van de mondverzorging. Toch zijn er veel mensen die niet flossen omdat zij niet weten dat dit zo belangrijk is, zij dit te moeilijk vinden, omdat ze niet weten hoe ze moeten flossen of omdat het teveel tijd kost. Met een Oral B OxyJet is dit verleden tijd. Dit product is niet alleen snel en gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens zeer effectief. Deze elektrische waterflosser is een van de redenen dat er geen gegrond excuus meer is om flossen achterwege te laten.

 

Wat is de Oral B OxyJet?

De Oral B OxyJet is een combinatie tussen een monddouche en een waterflosser van het merk Oral B. De OxyJet is een door zijn veelzijdigheid een zeer compleet product ter ondersteuning van de dagelijkse mondverzorging.

 

Hoe werkt de Oral B OxyJet?

De zeer complete Oral B OxyJet heeft een reservoir voor water of mondwater waar, afhankelijk van het exacte model, een bepaalde hoeveelheid water of mondwater in kan. De OxyJet van Oral B kan, omdat het zo’n compleet product is, op diverse manieren worden gebruikt. Zo kunt u hem gebruiken als monddouche en elektrisch flosapparaat op waterbasis.

U kunt zelf bepalen of u de roterende waterstraal, die erg geschikt is ter massage van het tandvlees of juist de gerichte waterstraal met in verstelbare waterdruk gebruikt als elektrische flosser ter reiniging van de ruimte tussen tanden en kiezen.

Wanneer u de OxyJet van Oral B gebruikt hoeft u, de los vervangbare spuitstukken, vergelijkbaar met opzetborstel van elektrische tandenborstels, enkel op het apparaat te zetten, naar de mond te brengen, te richten om vervolgens op de knop te drukken. Eenmaal geactiveerd zal de Oral B OxyJet al het werk doen en uw tandvlees masseren of juist de ruimtes tussen tanden en kiezen effectief reinigen.

 

Waarom de Oral B OxyJet gebruiken?

Tandenpoetsen alleen is niet genoeg bij het verzorgen van mond en gebit. Dit komt doordat er zich zo’n 40% van het tandoppervlak tussen tanden en kiezen bevindt waar een gewone tandenborstel en een elektrische tandenborstel niet goed bij komt. Wanneer u deze 40% niet goed reinigt dan loopt u veel meer risico op verschillende vervelende mondaandoeningen als teruggetrokken tandvlees, bloedend tandvlees en zelfs een tandvleesontsteking of parodontitis. Daarnaast is elektrisch flossen niet alleen vele malen sneller en gemakkelijker dan gewoon flosdraad of tandzijde, maar ook veel effectiever dan ouderwets flossen.

 

De Oral B OxyJet:

  • Is een multifunctioneel mondverzorgingsproduct
  • Is effectief tegen een slechte adem
  • Helpt diverse mondaandoeningen voorkomen
  • Reinigt en masseert ook het tandvlees
  • Is gemakkelijk in gebruik

 

Oral-B Oxyjet bestellen